Bøger der kan anbefales.

Side 1 - 2 - 3 - 4

 

  The Bonsai Art of KIMURA. 175 Sider, Soft-cover.                                                                              Kimura er Bonsai-kunstens u-kronede konge. Dette er Skulptur-Bonsai, når det er bedst. Dette er en ren billedbog, til inspiration og fryd for øjet. Kimuras bøger, hører hjemme hos enhver Bonsai – entusiast.

 

    The Bonsai Art of KIMURA 2. 178 Sider.   Softcover.                                                                     

    Denne bog, fokuserer på Mesteren I arbejde. En trin for trin – beskrivelser af teknik og arbejdsmetoder.

 

 

 

 

Vision Of My Soul / Robert Steven.166 Sider.      

Denne utroligt smukke bog, som e r en nydelse og inspiration  for sjælen, er nu udkommet i en Paperback-udgave.           Rent praktisk, er den måske ikke så anvendelig for os vesteuropæere; Robert Steven er Indoneser, så de fleste af træerne er Tropiske, og vokser ikke på vore breddegrader, men som æstetisk Kunstværk, er denne bog i særklasse.  

 

    The Spirit Of Bonsai Design Combine the power of Zen and nature / Chye Tan. 160 Sider. Hardcover.                         

Dette er en bog, der på mange madder adskiller sig fra de fleste andre. Både stil og inspiration, kunne godt være hentet fra de efterhånden berømte, forladte Cambodianske tempel-byer.Det er i hvert fald den atmosfære jeg først og fremmest sanser, når jeg sidder med denne bog. Der er på samme tid en Inspiration og en Ro, over hvert eneste foto.

 

Bonsai: Its Art, Science, History and Philosophy. /Deborah R. Koreshoff. 255 Sider, Paperback –A4-format.          

Denne bog hører til blandt de bedste, mest omfattende, og smukkest illustrerede Bonsaibøger. Deborah Koreshoff er vokset op med Bonsai, uddannet Kunsthistoriker og en formidabel illustrator. Man kan selvfølgelig nyde de mange tegninger, men får kun det fulde udbytte af bogen hvis man har et rimeligt kendskab til det Engelske sprog.  

 

Bonsai Styles of The World /Charles Ceronio. 233 Sider, Paperback.                                                                                   

  Denne u-undværlige håndbog, med kun lidt tekst ,   men utallige illustrationer af alverdens stilarter, udført af forfatteren selv, er blevet genoptrykt og igen til at få fat i.    

 

BONSAI Master Class / Craig Coussins.256 Sider, Hardcover, lidt større end A4- format.Mere end 1300 Farvefoto`s.                                   

 Med de mange workshopfoto`s fra alle egne af Kloden, får man stiftet bekendtskab med rigtig mange Bonsai-folk og deres arbejdsmetoder og ide` er. Både Australien, New Zealand, Belgien,Kina, Japan, Skotland o.s.v., er presenteret. Dette er nok den mest komplette, moderne Bonsai-bog, der er udgivet, da den berører, stort set alle spektre af emnet, belyst med Foto`s. Det er ikke lige bogen jeg vil anbefale, hvis man er helt nybegynder, men har man et par år på bagen som Bonsai-entusiast, finder man ikke noget bedre og mere tidssvarende arbejdsredskab og inspirationsgrundlag.  

   

 

TheLiving Art of BONSAI / Amy Liang. 288 Sider.

Softcover.

 

En af de virkelig gode, komplette bøger, der når hele vejen rundt. Alt er fint dokumenteret med foto`s. Kan varmt anbefales til alle Bonsai-interesserede. Amy Liang`s private samling af træer, display-borde m.m., er en af verdens fineste, så der er virkelig også noget for øjet.
 

Side  1 - 2 34