Om Fremstilling af Glasfiber-slabs.

Potentilla: Træerne er trænet siden 1997. Træet længst til venstre, blev tilføjet i 2010; De øvrige blev sat på slab`en året før.

 

Glasfiber-arbejde er utrolig giftigt, derfor er det vigtigt at beskytte sig med handsker, langæermet skjorte ( bluse ), næse-filter og beskyttelses-briller. Det er den Polyester man smører på Glasfiberen, som er særdeles giftig, og kan være kræft-fremkaldende. Hvorfor så lave Glasfiber-slabs? Fordi de indtil videre er dem jeg har haft mest held med, når det drejer sig om at "se naturlige ud".

Hoved-remedier: Udover Hønsetråd, er det selvfølgelig Glas-fiber, som fås hos forhandlere i portioner fra 5 kvm (ca. 119,00 kr.). Polyester  5kg (380,00 kr.). Hærder 100ml (52,00 kr.).

Vigtigt: Hærde-temperaturen er minimum 20 grader, så har man mod på det, er det på de varme sommerdage. man skal gå i gang, og helst med vinden i ryggen og langt fra naboer.

Forhandler: Glasfiber Center DK Skæringvej 3, 8520 Lystrup. Tlf. 86741710

 

Remedier man bør have klar:

 

Kraftige Handsker ( helst forede gummihandsker ), Beskyttelsesbriller plus næsemaske.

 

 

Hønsetråd plus tråd til evt. at binde og afstive med.

 

Glasfiber.

 

 

 Polyester

 

Hærder 100ml

 

 

Portions-bakker plus rigeligt med billige engangs-pensler.

 

 

Stålbørster samt gammelt værktøj.

 

 

Portions-bøtter og cement-farve ( Gul, Brun og Sort ). Jeg har f.eks. en spand cement,lidt sand og en smule sort farve, samt en med cement, sand plus brun o.s.v. plus en med ren cement. Som regel en 4-6 spande i alt .

 

 

Spand med knust Lava.

 Eksempler på Slabs:

 

 

 

 

 

 Johnny Andresen 2013