Side  1 - 2 - 3 - 4

  Majesty in Miniature Shohin Bonsai Unlocking the secrets of small trees / Morten Albek with Wayne Scoech. 188 Sider, Softcover.

 En bog der har både entusiasme og masser af gode foto`s. Den når hele vejen rundt. Den har absolut "vægten" på træerne; og når det drejer sig om brugen af displays og div. udstillingsborde, er det jo via vore dages internet-handel, heldigvis blevet lettere for alle at være med. En bog der absolut bør hilses velkommen.

 

Bonsai, Kusamono& Suiseki. A Practical Guide for Organizing Displays with Plants and Stones. / Willi Benz.204 Sider. Softcover.                                                                            

En fabelagtig flot bog med masser inspiration, gode råd og ide`r  til hvordan man opstiller, udstiller og sammensætter forskellige elementer til et harmonisk hele. Desværre er mange af de Elementer man bruger, såsom display`s, antikke Kinesiske Bonsai-borde o.lign., ikke rigtig til at få fat på med mindre man rejser i østen.

 

  Bonsai Art / Marc Noelanders. 108 Sider.   Hardcover.                                                                             

En flot lille Kunstbog. Marc Noelanders forener, ligesomKimura, Bonsai med det skulpturelle, og han gør det godt. Skulptur-Bonsai og Naturalistiske Bonsai, har ofte hver sine tilhængere. Selv er jeg vild med begge dele, når blot det er smukt, afbalanceret, harmonisk og inspirerende, og det er det her.

 

Creating BONSAI Landscapes/ Su Chin Ee.        

18 miniature garden projects. 128 Sider. Softcover.

  En bog i absolut særklasse. Den kvindelige Kinesiske Kunstner, har her forenet miniature landskaber med individuelle baggrundsmalerier. Eminente beskrivelsesforløb af arbejdsprocessen, fra start, til det færdige Værk.

 

BONSAI from the Wild / Nick Lenz.185 Sider, Softcover, A4-format.                                             

Denne 2nden udgave af Nick Lenz bog om træer, hentet I den Nordamerikanske natur, er en Ny, større og forbedret udgave, med ca. 90 sider ekstra.   Dette er håndbogen om Bonsai-grundlag hentet i Naturen.Mange af eksemplerne, f.eks. lærk, finder vi også her i landet.Jeg har fra første færd, været dybt fascineret, af Nick Lenz`s unikke eksperimenteren  med baggrundsfarver til at fremhæve træerne på Foto`s. Rendyrket kompositions-kunst, og en vidunderlig bog .Kan varmt anbefales.  

 

Penjing: Worlds Of Wonderment / Qingquan ZhaoHardcover,  144 Sider.                                                  

En vidunderlig bog om Kinesiske miniaturelandsskaber og de teknikker og materialer der bruges.

 

Mountains in the Sea / Phan Va ´n Li´t The Vietnamese Miniature Landscape Art of Ho´n No´n Bo´. Hardcover, 232 Sider.                                                                                    Vietnam har, lige som de fleste andre Asiatiske lande, en lang tradition bag sig, inden for Bonsai og Miniaturelands-skabskunst, og de har deres helt egne teknikker og erfaringer at øse af. En rigtig god bog; rig på både gode foto`s, praktik og historie.

 

Forest , Rock Planting & Ezo Spruce Bonsai /Saburo Kato.     175 Sider. Hardcover.                                          

Der er ikke så mange foto`s, men mange vidunderlige skitser og anvisninger, for beplantning af miniature-skov. Masser af inspiration til både Bonsai og Japanske haver. En rigtig god bog , fra en af ”de gamle” Japanske Mestre.

 

 Side 1 - 2 - 3 4